We pakken de draad weer op!!!

We pakken de draad weer op!

Pak de agenda en noteer in grote blokletters:

Zondagmiddag 2 oktober, TC-reünie in De Appel 2.0

van 15.00 tot 18.00 uur

Onze traditionele bijeenkomst werd helaas hinderlijk onderbroken door het coronavirus, maar we gaan weer door, zij het op een ander tijdstip en een andere locatie dan we gewend zijn.

De nieuwe datum heeft natuurlijk met de pandemie te maken: de reünies in januari moesten we daarom loslaten. En in oktober is iedereen toch wel terug van vakantie? We hebben ook afscheid genomen van brasserie So Nice. De nieuwe locatie is De Appel 2.0 tegenover het Hengelose stadhuis, aan de Langestraat 29, waar vroeger bistro De Bourgondiër was gevestigd. Gemakkelijk te vinden, ook in het centrum en goed bereikbaar!

Kortom: we gaan door met onze zeer gewaardeerde traditie. Nóg een stukje grijzer, nóg een verder opschuivende haargrens, nóg een extra rimpeltje erbij, maar met een gezamenlijke achtergrond: De Twentsche Courant.

De drankjes en hapjes zijn natuurlijk gratis, want het is gebleken dat deze gewoonte ook bijzonder op prijs wordt gesteld. Jullie hoeven alleen een goed humeur mee te brengen, de rest gaat vanzelf. Opschrijven dus: zondag 2 oktober.

En hebben jullie nog steeds collega’s gemist waarvan je vermoedt dat ze niet op de hoogte zijn? Laat dat dan tijdig weten via facebook.com/reunietwentschecourant. Meldt je aan via deze website en volg ons ook via  Facebookpagina: Reünie Twentsche Courant.  We zien elkaar op 2 oktober!

Bestuur Stichting Aandelenbezit Twentsche Courant: Gijs Eijsink, Marijke Geerdink, Bob Gevers, Wim Goorhuis, Tonnie Klein Hemmink en Jan Oude Rengerink.